Fembarnsmorsan

Fembarnsmorsan

Fembarnsmorsan.se

Nu har jag kört ett tag och min bloggning har blivit min dagbok, allt jag skriver kommer från mitt hjärta och det här är min vardag. Hoppas ni gillar det ni läser. Kram Lill

Dagishämtning

FamiljenPosted by Lill Tue, February 03, 2009 16:10:47

Hej! Hämtade småkillarna på dagis vid 14.00. Hämtningen blev inte riktigt som jag hade tänkte mig utan jag vart sur som satan på min son Benjamin. Jonathan skulle nämligen gå och kissa innan vi gick men hade inte riktigt koll på sin snorre och det resulterade i att allt kom i brallan. Det var bara att byta kläder innan vi kunde gå hem men precis då han byt klart och vi ska gå, måste förstås Benjamin göra någon likadant som storebror så han bestämmer sig för att kissa på sig och skyllde på att han inte hann. Han stod bara där och gjorde inte ens ett försök att gå på toa, därför vart jag sur som satan.

Men dom är ändå gulliga fast man blir galen ibland på dem.

På vägen hem såg vi att dom spolade skridskobanan utanför Lillsjöskolan, tänkte gå dit på torsdag efter middagen och åka skridskor med barnen, det skall bli kul. Det är väl bäst att man sätter på sig en kruka då så man inte slår ihjäl sig om man ramlar eller kanske man ska säga när man ramlar.

Kram Lill